19.září 2018

Sentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med. Znamená to, že všechny zdraví prospěšné látky v medu obsažené, zůstávají po celou dobu trvanlivosti v plné své aktivní formě. Cukry v medu obsažené se v průběhu dokvášení mění na alkohol a kysličník uhličitý.

Vyzrálé a uleželé pivo Kvasar je bez filtrace, pasterizace, bez jakékoliv chemické a tepelné úporavy stáčeno do 1.5 PET lahví, které jsou elastické a jsou schopné reagovat na narůstající tlak během transportu a uskladnění. Sedlina v pivu je tvořena kvasnými mikroorganismy, které obsahují B vitamíny. Sedlina v pivu odpovídá normě a je typická pro pravá nefiltrovaná piva.

Kvasar 15° etiketaKvasar 15° PET

Kvasar 15°

1,5 litru PET

Kvasar 13° etiketa

 Kvasar 13° PET

  

Kvasar 13°

1,5 litru PET
Kvasar 12° etiketa    Kvasar 12° PET

Kvasar 12°

1,5 litru PET
 

Kvasarka, etiketa     Kvasarka, PETPivní limonáda KVASARKA, bez alkoholu

1,5 litru PET

Sklo s uchem

Sklo 0,3 litru

Sklenice 0,3 litru s logem

120,-Kč

sklo 0,5 litru

Sklenice 0,5 litru s logem

150,-Kč

sklenice s logem vysoká

Sklenice 0,5 litru s logem - vysoká

95,-Kč