Sentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med. Znamená to, že všechny zdraví prospěšné látky v medu obsažené, zůstávají po celou dobu trvanlivosti v plné své aktivní formě. Cukry v medu obsažené se v průběhu dokvášení mění na alkohol a kysličník uhličitý.
Vyzrálé a uleželé pivo Kvasar je bez filtrace, pasterizace, bez jakékoliv chemické a tepelné úporavy stáčeno do 1.5 PET lahví, které jsou elastické a jsou schopné reagovat na narůstající tlak během transportu a uskladnění. Sedlina v pivu je tvořena kvasnými mikroorganismy, které obsahují B vitamíny. Sedlina v pivu odpovídá normě a je typická pro pravá nefiltrovaná piva.
Kvasar 15° 1,5 litru PET |
Kvasar 13° 1,5 litru PET |
![]() ![]() Kvasar 12° 1,5 litru PET |
1,5 litru PET |
![]() |
Sklenice 0,3 litru s logem120,-Kč |
![]() Sklenice 0,5 litru s logem150,-Kč |
![]() Sklenice 0,5 litru s logem - vysoká95,-Kč |